Ny hjemmeside tegllageret

Nyhedsbrev fra Tegllageret.

Jakobsen Tegl-Bergsten Tegl

Januar 2020

Da vi nu har opbygget et lager på over en million brugte tagsten, der dækker op til 95 % af de forespørgsler vi får. Ser vi denne del af vor forretning som udbygget og fuldt velfungerende. Vi har i et par år har syslet, med at gå yderligere ind i den grønne omstilling der er i fuld gang. Vi har udviklet maskinanlæg til sortering og rensning af brugte mursten.

 

Vi er nu så langt at vi kan tilbyde brugte mursten i forskellige sorteringer, der spænder fra 1 sortering, 2 sortering der er håndrenset og sorteret i farver og typer, New Yorker væg, til rensede sten som er velegnet til rustikke gulve.

Selvfølgelig opstår der også en dårligere sortering som vi har døbt CO2 (sten med skader og lign. til puds) Denne type sælges til rene netto priser og dennes pris vil ikke overstige prisen for en lignende bagmursten, men de har jo den fordel at man kan vigte sig af at have været med til at begrænse vor co2 aftryk (besparelsen er ca. 1/2kg pr sten). For nuværende er vort lager ca. 200000 stk. i forskellige typer, til en start men vi påregner at vor produktion årligt vil komme op på mindst 500000-1.000000 stk.

Vore sten kommer fra nedrivninger der er udført af en kompetent nedriver eller private der alle overholder gældende miljø regler og vi kan oplyse hvor de enkelte sten kommer fra. Så køber der udfører opgaver hvor det skal dokumenteres om stenen er nedrevet korrekt kan få disse oplysninger. Vi udsteder co2 dokument med alle oplysninger der kan vedlægges til bygherre. I øvrigt henviser vi til vor hjemmeside hvor de enkelte stentyper vi har på lager er med foto og oplysninger om stenen.

Vi håber at dette ny tiltag har jeres interesse og kan forøge vor samhandel, ikke kun som salg men også som indkøb. Husk at vi lægger stor vægt på co2 besparelser der kan lette forureningen af vores gamle jordklode.

August 2019

Da vi er i gang med at få vores nye webside op og stå og i øjeblikket lægger vi varer ind på den og det tager noget tid. så der vil mangle en del varer. Så hvis ikke du finder din vare på hylden så kontakt os alligevel da vi stadig har et par tusind forskellige tagsten og mursten der skal på plads.

Hilsen Torben Jakobsen og Lars Kristensen

Tegllageret.dk